• slide1
  Goossens Natural Heating
  comfort, duurzaamheid
  en energie-efficiëntie
  Regio Gent
  Contacteer ons

Onze expertise

Warmtepompten

Warmtepompten

Verlaat de traditionele verwarmingsmethoden en stap over op duurzame, efficiënte en milieuvriendelijke warmtepompoplossingen voor uw huis of bedrijf.
Airconditioning

Airconditioning

Of u nu snakt naar verkoeling in de zomer of behoefte hebt aan verwarming in de winter, onze airconditioningsystemen zorgen voor optimaal comfort en klimaatbeheersing.
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Oogst de kracht van de zon en bespaar op uw energiekosten met onze hoogwaardige zonnepanelen, die zowel uw portemonnee als de planeet ten goede komen.
Thuisbatterijen

Thuisbatterijen

Maak uw huis veerkrachtiger en energie-efficiënter door overtollige energie op te slaan en te gebruiken wanneer u die nodig hebt, met onze geavanceerde thuisbatterijoplossingen.
Totaalaanpak

Totaalaanpak

Of u nu houdt van strakke moderniteit, rustieke charme of tijdloze elegantie, wij werken nauw met u samen om een badkamer te ontwerpen die perfect bij u past.
Advies

Advies

Of u nu meer informatie wilt, advies nodig hebt of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, ons team staat voor u klaar.

Uw Partner voor comfort, duurzaamheid en energie-efficiëntie

Bij Goossens Natural Heating begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is uw toevluchtsoord, uw werkplek, uw leefruimte. Daarom zijn we er trots op om u hoogwaardige oplossingen te bieden op het gebied van verwarming, koeling, energie en duurzaamheid in Gent en de bredere regio. Onze toewijding aan innovatie, technische expertise en klanttevredenheid zorgt ervoor dat uw comfort en welzijn onze hoogste prioriteit hebben.

 Foto Emile Goossens Natural Heating Regio GentVerwarming & koeling

Of het nu hartje winter is of een broeierige zomerdag, wij bieden de perfecte balans tussen verwarming en koeling voor uw woning of bedrijf. Onze geavanceerde systemen zijn ontworpen om uw leefomgeving comfortabel en aangenaam te maken, het hele jaar door. 

Zonnepanelen & zelfvoorziening

Verander de manier waarop u energie gebruikt en bespaar op uw energierekeningen met onze hoogwaardige zonnepanelen. Geniet van de voordelen van zonne-energie, verminder uw ecologische voetafdruk en creëer een duurzamere toekomst voor uzelf en komende generaties. 

Thuisbatterijen & energieopslag

Met onze thuisbatterijen kunt u overtollige energie opslaan en deze gebruiken wanneer u die nodig hebt. Dit zorgt voor onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet en biedt continuïteit tijdens stroomstoringen. Investeer in energie-efficiëntie en veerkracht met onze thuisbatterijoplossingen.

Uw comfort staat voorop

Bij Goossens Natural Heating gaan we verder dan het leveren van producten. We creëren leefomgevingen die uw comfort verhogen, uw energiekosten verlagen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Ons team van deskundigen is gepassioneerd door innovatie en technologie, en we zijn er trots op u te kunnen helpen bij het maken van slimme keuzes voor uw huis en bedrijf.

Onze troeven

 1. Duurzaam en groen

  Er zijn tal van mogelijkheden om jouw woning klaar te maken voor een duurzame en energiezuinige toekomst.

 2. Totaalaanpak

  Goossens kan instaan voor alle sainitaire installaties en electriciteitswerken die hierbij komen kijken

 3. Onderhoud en nazorg

  Voor ons stopt de dienstverlening niet bij de installatie; we zijn uw langetermijnpartner in comfort en duurzaamheid.

 4. Persoonlijke aanpak op maat

  Een persoonlijk contact met u en uw project, is de houvast van onze werkwijze.

 5. Ervaren en deskundig team

  Ieders eigen competenties en talenten vormen samen een zeer gevarieerd team van gespecialiseerde vakmannen.

Neem contact op

Of u nu meer informatie wilt, advies nodig hebt of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, ons team staat voor u klaar.
Laat ons u helpen om uw huis om te vormen tot een comfortabele, duurzame en efficiënte leefomgeving.
Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe Goossens Natural Heating uw partner kan zijn op het gebied van comfort en duurzaamheid
in de regio Gentbrugge, Merelbeke, Destelbergen, De Pinte, Melle, Laarne, Gent…

NEEM CONTACT OP